Media

Op deze pagina vind je artikelen uit verschillende regionale media over ons en onze Ving Tsun Kung Fu school in Purmerend.

Ving Tsun Kung Fu in de regio

Hieronder in PDF en via bijgaande link een artikel over onze school uit ‘Het Gezinsblad’ van 16 mei 2018. In dit artikel wordt kort stil gestaan bij de oorsprong van Ving Tsun Kung Fu en bij de sfeer in onze school. Sinds begin 2018 zijn wij gevestigd in Buurthuis Zuidoost. Onze huidige trainingslocatie net buiten het centrum van Purmerend en vlakbij afrit 5 van snelweg A7 is goed bereikbaar vanuit Purmerend én vanuit de regio.

Ving Tsun Kung Fu in de regio

 

Ilan Westphal brengt zijn passie over op anderen

Hieronder in PDF een artikel over Ving Tsun Kung Fu Purmerend uit ‘Het Gezinsblad’ van 15 maart 2017. In dit artikel wordt wat uitgebreider ingegaan op de geschiedenis van Ving Tsun Kung Fu en de opbouw van de lessen in onze school. Destijds was onze school nog gevestigd in Oase Centrum te Purmerend. Door een verdere groei van het aantal leden en doordat steeds meer leden vanuit de regio naar onze school reisden zijn we begin 2018 verhuisd naar Buurthuis Zuidoost. Onze trainingslocatie net buiten het centrum van Purmerend en vlakbij afrit 5 van snelweg A7 is goed bereikbaar vanuit Purmerend én vanuit de regio.

Ilan Westphal brengt zijn passie over op anderen

 

Ving Tsun Kung Fu in Oosthuizen

Een link naar het artikel Ving Tsun Kung Fu in Oosthuizen uit ‘De Echo’ van 6 januari 2015. In dit artikel wordt kort ingegaan op wat Ving Tsun Kung Fu nu eigenlijk is én wat het niet is. Destijds waren wij nog gevestigd in Oosthuizen en werd er les gegeven in een leegstaand klaslokaal. Door de groei van onze school en doordat veel van onze leden uit Purmerend kwamen zijn we in september 2015 verhuisd naar Purmerend.

× Hoe kan ik je helpen?