Lessen & Locatie

Ving Tsun Kung Fu is niet afhankelijk, van kracht, massa of lenigheid. Het draait vooral om lichaamshouding, structuur en techniek. Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan dit systeem leren. De lessen worden gegeven door Ilan Westphal en zijn toegankelijk vanaf 16 jaar (jeugd vanaf 12 jaar).

Lestijden volwassenen (en jongeren vanaf 16 jaar):
Woensdagavond 20.00 – 22.00
Zondagochtend 10.00 – 12.00

Lestijden jeugd (van 12 tot 16 jaar):
Woensdagavond 20.00 – 21.00

Volwassenen

De training voor volwassenen is toegankelijk vanaf 16 jaar. Er is twee keer per week les: op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur en op de zondagochtend van 10.00 – 12.00 uur. De lessen duren twee uur en beginnen met een korte, relatief lichte warming-up. Vervolgens worden de vormen uit het Ving Tsun systeem geoefend. Het grootste deel van de les bestaat uit het trainen van verschillende technieken door middel van ‘partner drills’. Aan het einde van de les wordt het tempo opgevoerd en worden de verschillende oefeningen gecombineerd of met een bewegende partner getraind.

Jeugd

De jeugdtraining is toegankelijk voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Voor de jeugd is er één keer per week les: op de woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur. De jeugdlessen duren één i.p.v. twee uur, maar verder wordt er op dezelfde manier getraind als bij de volwassenen. De jeugdlessen worden grotendeels gegeven door een gevorderde jeugdbeoefenaar onder toezicht van een volwassen trainer. Door te trainen met gevorderde leeftijdsgenoten ontwikkelen jongeren zich sneller. Vanaf 16 jaar kan er worden meegetraind met de volwassenen.

Privétraining

Naast de reguliere lessen is er voor leden de mogelijkheid om privéles te nemen. Privéles is bedoeld voor leden die zich door middel van een-op-een training willen richten op het ontwikkelen van een bepaald aspect van het Ving Tsun systeem. Hoewel je in de reguliere lessen alles kunt leren, is het met privéles mogelijk extra aandacht te besteden aan bepaalde onderdelen. Zo zijn er leden die privéles nemen om versneld de basis te leren, specifiek aan hun persoonlijke ontwikkelpunten te werken of om versneld de stok- of dummyvorm te leren. Zie de ledensectie van onze website voor meer informatie over privétraining.

Workshops

Ilan Westphal geeft regelmatig op Kung Fu gebaseerde workshops en trainingen aan bedrijven. Onder de naam Kung Fu Management combineert hij zijn ervaring als manager met zijn passie voor Kung Fu. De doelgroep bestaat veelal uit leidinggevenden, adviseurs en professionals van organisaties die een organisatieverandering of organisatieontwikkeling doormaken. De focus bij deze workshops ligt op: visie, strategie, leiderschap, positionering en het werken vanuit eigen kracht en overtuiging. Door middel van op Kung Fu gebaseerde oefeningen ervaren deelnemers wanneer zij in hun kracht staan en hoe zij eventuele barrières kunnen wegnemen. Omdat Ilan Westphal zelf leiding heeft gegeven aan omvangrijke organisatieveranderingen kan hij hierbij putten uit ruime eigen ervaring. Zie de website Kung Fu Management voor meer informatie.

Locatie

We trainen in de gymzaal van Buurthuis Zuidoost, Middenpad 2, 1461 BW Zuidoostbeemster. Onze trainingslocatie ligt op korte afstand van het centrum van Purmerend en vlakbij afrit 5 van snelweg A7. Door deze ligging is onze school goed bereikbaar vanuit Purmerend én vanuit de regio. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Zie de contact pagina voor een routekaart naar onze locatie.

 

× Hoe kan ik je helpen?